Kussensloop in Vylex | wasbaar semi duurzaam bedlinnen 5 St.

Van
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Minder wassen + Minder drogen = Meer besparen en meer tijd:

Vylex kussenslopen zijn stevig en licht en daardoor kunnen er 35% meer in uw wastrommel dan met katoenen kussenslopen.

Door zijn speciale vezelstructuur vermindert de droogtijd met 50%.

 

Dankzij zijn sterkte en lichtheid kunt u uw wasmachinetrommel met 35% meer VYLEX-kussenslopen vullen dan met katoenen exemplaren. Dankzij de speciale microvezelstructuur wordt de droogtijd met 50% verkort.

Als u uw beddengoed en kussenslopen vaak moet wassen, drogen of zelfs strijken, produceert de afdeling Onderzoek en Ontwikkeling van CARACTERE kussenslopen van VYLEX-microvezelstof. VYLEX is een ondoorzichtige witte stof samengesteld uit een mix van nylon-, polyester- en viscosevezels.

De semi-duurzame wasbare kussenslopen van VYLEX zijn zeer gemakkelijk te wassen en drogen snel. Ze zijn zeer bestand tegen rekken en wrijving van het hoofd tijdens het slapen. De kussensloop is zacht en prettig aanvoelend, vooral voor het gezicht, en heeft een visueel aantrekkelijke uitstraling.

Als u 's nachts zweet, absorbeert de stof vocht zoals natuurlijke vezels dat doen. De kussensloop heeft een enveloppeflap van 20 cm om het kussen stevig op zijn plaats te houden. De VYLEX-kussenslopen zijn zeer gemakkelijk te wassen en drogen snel.

Wassen wordt aanbevolen tussen 20°C en 70°C. Ze kunnen in de wasmachine worden gedroogd en indien nodig op een lage temperatuur worden gestreken. De geschatte levensduur van een VYLEX-kussensloop is ongeveer 1 jaar bij veelvuldig wassen.

De rechthoekige kussensloop heeft een afmeting van 50 x 75 cm. Wat is de levensduur van een VYLEX-kussen? Dit is ongeveer 9 maanden tot 1 jaar bij dagelijks gebruik.

Hoe was je VYLEX-kussenslopen? Gewoon in de wasmachine met een temperatuur tussen 30°C en 70°C en traditioneel waspoeder.

Kunnen VYLEX-lakens en kussenslopen worden gedesinfecteerd? Het is volkomen mogelijk om VYLEX-lakens en kussenslopen te desinfecteren tijdens het wassen met niet-chloorhoudende producten.