Wegwerpbare G-string/thong voor mannen, ideaal voor salons, solaria, massages, dokterspraktijken – 100 stuks

    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

100 stuks van wegwerpbare G-strings ondergoed voor mannen, zwart van kleur, in een makkelijke doos.

Zwarte wegwerp G-string/thong ondergoed voor mannen van de beste kwaliteits, voor verschillende toepassingen zoals kinesitherapeuten, urologen, gynaecologen, massages, ayurveda of abyangha massage centra, fysiologen, pashokjes, salons, zonnebedden, elektrolyse en wax behandelingen.

Dit ondergoed geeft de klant privacy en bescheidenheid en laat therapeuten tegelijkertijd hun behandelingen makkelijk en comfortabel uitvoeren, terwijl ze de hygiëne van beide partijen beschermen.

Geen problemen meer met het wassen van vlekken of gebruikt ondergoed – dit is een tijd en kosten effectieve oplossing voor de wensen van de cliënt, en is ook nog is hypoallergeen.

Wanneer het gebruikt is, kan je ze weggooien of recyclen (het is 100% recyclebaar).

In het geval van schoonheidsbehandelingen, spray-on tans, waxen en ander chemische product gebruik, het ondergoed voorkomt dure schade aan het eigen ondergoed van de klant, wat tevredenheid garandeert en de reputatie van de salon beschermt.

Ze zijn ook heel goed voor pashokjes, zeker in winkels die ondergoed en badkleding verkopen en contact met de huid willen vermijden.

De wegwerpbare G-string/thongs zijn gemaakt van polypropyleen, met een pico getrimde middel.

Het ondergoed kan ook tijdens het sporten gedragen worden en in de kleedruimte of de lobby van de salon en op weg van en naar behandelingen.

De thongs zijn klein genoeg om in een broekzak, rugzak of sporttas te passen voor onverwachte overnachtingen.

Hoeveelheid: 100 individueel verpakte G-string/thong ondergoed
Kleur: zwart
Grootte: één maat voor iedereen