De vragen die iedereen stelt.

Message :

Goedendag, ik ben geïnteresseerd in de wegwerplakens. Kunt u mij laten weten of ze geschikt zijn voor een levensduur van 3 nachten? Wat is de levertijd voor de regio Sens (89)? Bedankt.

Antwoord :

Goedendag, de normale levensduur van een wegwerplaken hangt af van het type product dat u bestelt. Over het algemeen gaan waterdichte moltons een maand mee. De bovenlakens drie weken. De onderlakens twee weken. Als u lakens wilt met een langere levensduur, kies dan voor de LUXE-modellen.

Levertijden:

Over het algemeen worden bestellingen binnen 48 uur na uw bestelling verwerkt (de volgende dag of de dag daarna), afhankelijk van de drukte. We verwerken ongeveer honderd bestellingen per dag.

Colissimo doet er 24 tot 72 uur over om te leveren. GLS doet er 24/48 uur over. Maar deze laatste vereist een zakelijk adres om te leveren, want als u niet aanwezig bent bij de bezorging, wordt het pakket naar ons teruggestuurd. Met Colissimo wordt er een kennisgeving van passage achtergelaten in uw brievenbus, zodat u uw pakket kunt ophalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor.