Les voordelen van eenmalig gebruik

Eenmalig gebruik bespaart u tijd

Het gebruik van wegwerpartikelen bespaart u tijd. Het vermindert het gedoe van wassen. Geen tijdverlies meer met het wassen en strijken van wasgoed. Geen herhaalde reiniging nodig als het wasgoed niet goed gewassen is. Het wasgoed is altijd nieuw, schoon en beschikbaar.

Eenmalig gebruik bespaart u geld

Wij verkopen producten die even duur of zelfs goedkoper zijn dan wanneer u ze zou wassen. U hoeft geen andere producten te kopen, zoals wasverzachter, en u bespaart water en elektriciteit. U hoeft zich alleen bezig te houden met de aanschaf van wegwerpwasmiddelen. U beheert uw budget, kent uw verschillende uitgaven en bent gemakkelijker voorbereid zonder verrassingen. U hoeft niet langer bang te zijn voor ziek of afwezig personeel. Altijd beschikbaar voor een lagere kostprijs.

Eenmalig gebruik geeft u een professioneel imago

Vergeet niet dat men naar u kijkt. Eenmalig gebruik geeft u een beeld van onberispelijke hygiëne. Met wegwerptextiel zijn al uw textielstukken nieuw. U bent flexibel in geval van tijdelijke verhogingen van uw behoeften en u kunt zonder zorgen reageren. U heeft voorzorgsmaatregelen genomen.

Eenmalig gebruik respecteert het milieu

Wij produceren veel van onze producten met behulp van gerecycled plastic. Deze afvalscheiding stelt ons in staat om gerecycled plastic te malen, te versnipperen en te smelten. Op deze manier vormen we kleine polyesterkorrels die we gebruiken bij de productie van producten zoals de wegwerpdekbedden en wegwerpkussens. Merk op dat al onze producten recyclebaar zijn via gescheiden inzameling. Gooi wegwerptextiel niet lukraak weg, het kan worden hergebruikt voor de productie van andere goederen. Bovendien is een goed gewaardeerd eenmalig gebruik veel milieuvriendelijker dan wasmiddelen en andere vloeibare chemische producten.