Wegwerpbare gepaste lakens, super zacht – kinderbed (Niet waterdicht) – 50 stuks

    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Set van 50 wegwerpbare gepaste lakens voor kinderbedden, in twee maten: klein bed 60 x 120 cm normaal bed 70 x 140 cm

De matrasbeschermer is voorzien van een elastiek dat rondom is vastgenaaid om perfect op het matras te passen. Het kan ongeveer een week of langer worden gebruikt en moet worden vervangen voor elke nieuwe klant.

Gepresenteerd in een verzegelde zak, vermijdt het elk contact met stof en vocht, waardoor het risico op huisstofmijt wordt verminderd. Na gebruik kan de beschermer worden geplaatst in een plastic container voor energieherwinning en recycling.

In het KIND-hospitaliteitsassortiment zijn ook andere producten verkrijgbaar, zoals slaapzakken, dekbedden voor kinderbedden en welkomstpantoffels, beschikbaar in 5 verschillende maten.

Deze matrasbeschermer voor kinderen voldoet aan de behoeften van hotels, pensions, vakantiehuizen, onverwachte gasten thuis en kinderen die nog niet schoon zijn of ziek zijn. Het hebben van een bescherming of laken dat is afgestemd op de grootte van het kinderbed, altijd schoon en direct beschikbaar, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over wassen, drogen en strijken, is een groot voordeel.

De verpakking bevat 50 niet-waterdichte matrasbeschermers in hoesvorm, gepresenteerd in individuele verpakking.

Voor meer informatie of een offerte voor een grote hoeveelheid, neem contact met ons op via telefoonnummer +33 (0)1 49 89 01 83 of per e-mail op info@caractere-paris.com.