Babyslaapzak, in 6 kleuren beschikbaar - 6 stuks

CARACTERE
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Een geweldig, origineel en populair product, uitermate geschikt voor ouders onderweg die niets dan de beste kwaliteit wensen voor de nachtrust van hun kinderen, beschikbaar in 6 kleuren.

De wegwerpslaapzak komt in een individueel gesloten zak, en vormt daarmee de perfecte oplossing voor uw kamermeisjes bij het beheren en organiseren van het bedlinnen.

De wegwerpslaapzak staat garant voor de veiligheid en hygiëne van baby’s en jonge kinderen in uw gelegenheid.

De slaapzak wordt met een laken geleverd, wat uw schoonmakers tijd en geld bespaart omdat ze zich niet bezig hoeven te houden met de restanten van rommelige kinderen.

Zodra de ouders arriveren kunt u het pakket op het babybed achterlaten, waarna de ouders zelf hun baby kunnen instoppen met het bijgeleverde laken.

Met deze oplossing komt er een einde aan uw zorgen over het schoonmaken en strijken van uw babylakens!

Onze babyslaapzaak biedt u veiligheid en hygiëne, wat ook door ouders zeer zal worden gewaardeerd.

De levensduur van het product is 1 tot 2 weken, afhankelijk van de baby’s netheid en de voorkeur van de ouders.

De slaapzak wordt bij de schouder afgesloten met ingenaaid klittenband, en niet met knopen of andere producten waar kinderen in zouden kunnen stikken.

Aan beide zijden zit ook een ritssluiting om letsel aan de baby’s nek te voorkomen.

Tenslotte, en net zoals onze badjassen, is de slaapzak een fijne en luxe faciliteit om aan ouders aan te kunnen bieden, wat daarmee bijdraagt aan hun trouw aan uw gelegenheid.

Het formaat van het product is aan te passen met behulp van schouderbanden, en aan de zijkant zitten kleine stoffen strikjes.

De strikjes zijn ook in zes kleuren beschikbaar: blauw, lichtblauw, goudgeel, lichtgeel, zalm en lichtgroen.

De slaapzak is gebruiksvriendelijk en comfortabel, hypoallergeen en wordt in een individuele, gesloten zak geleverd. Formaat: geschikt voor kinderen van 2 tot 18 maanden

Sluiting: klittenband
Kleur: wit
Kleur strikjes: blauw, lichtblauw, goudgeel, lichtgeel, zalm en lichtgroen.
Hoeveelheid: 6 individueel verpakte zakken.
Wij zijn de fabrikanten van dit product.

Als u een grote hoeveelheid wilt bestellen, bepaalde eigenschappen wilt aanpassen of toevoegen of andere vragen hebt, kunt u ons telefonisch of per email bereiken: info@caractere-paris.com