Extra twee-delige rekbare bikini zwempakken, badpakken, zwempakken voor vrouwen – driehoekige snede met beha ondersteuning – 6 stuks

Van
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

sets van 6 badpakken voor vrouwen die hun zwemkleding zijn vergeten. Perfect voor hotels, resorts, kampeerplekken en openbare zwembaden.

Hotels, resorts, spa’s en kampeerplekken met zwembaden, of zelfs openbare zwembaden, frequent hoort men dezelfde vraag van de bezoekers: “ik ben de zwemkleding van mijn kind vergeten, heeft u er een voor noodgevallen?”

Normaliter hebben alleen de beste hotels zulke zwempakken, en de meeste concierges zullen een negatief antwoord geven en u adviseren ergens anders te kijken.

Niets is meer frustrerend dan dit antwoord bij een bezoeker.. maar dankzij wegwerp-linnengoed, is jouw vestiging klaar voor dit soort verzoeken!

Deze stijlse, nieuwe zwempakken zijn de perfecte oplossing! gemaakt van hoge kwaliteit polyester, zullen deze pakken zelfs de meest zoute en meest met chloor gevulde zwembaden doorstaan zonder probleem.

Ze komen met een beschermende laag van wit netwerk bij de splitsing en binnen de ondersteunde cups correspondeert de borstomvang vaak met de grootte van het pak: A-B voor klein, C-D voor medium, etcetera., maar de snede is groot genoeg om een groot aantal consumenten comfortabel te laten voelen.

De gestoffeerde beha sectie werkt zelfs als het nat is, en de elastische taille zorgt ervoor dat de zwempakken uw gasten verbijsteren.

Om conflicten te voorkomen met kleuren, hebben we gekozen voor zwart, omdat dit bij 99% van de gebruikers past.

Ookal zijn deze erg modieus, deze zwempakken zijn niet gemaakt om te concurreren met de modetrends met kleurige patronen.

Ze zijn bedoeld om de nood naar een zwempak te vervullen, niet voor een verlangen naar een stijlse zwembroek.

Daarbovenop zijn ze perfect om te geven of verkopen aan klanten van resorts, spa’s en openbare zwembaden met regels of dressing codes die niet de meer riskante of losse zwempakken toestaan.

Als eindklap is deze lijn van zwempakken gemaakt van een combinatie van polyester en Spandex vezels om een comfortabel gevoel te verzekeren.

De zwempakken zullen uitrekken als het kind groeit, wat de ouders blij maakt dat ze het kunnen hergebruiken.

Een elastische taille zorgt ervoor dat de zwembroek goed zit. Ziet eruit en voelt als elk ander andere zwembroek, maar tegene en lagere prijs dan ooit tevoren. Voor 6 € per set, kunt u deze zwembroeken verkopen voor twee of drie keer zoveel en dus winst maken!

Compositie: 100% polyester met spandex vezels samengewoven zodat deze comfortabel zit.
Kleur: zwart
Design: driehoekige tops, met extra borstondersteuning, en een comfortabele witte voering bij de beha en de kruis.

De knopen zijn bij de nek en aan beide zeiden van het ondergoed, wat zorgt voor een veilige en comfortabele fit. Hoeveelheid: verkocht in bulk met sets van 6 van dezelfde grootte, voor een lage prijs.

We kunnen ook grote aantallen bezorgen. Graag ons direct per telefoon contacteren op +33 1 49 89 01 89, of per email bij info@caractere-paris.com

 

Gerelateerde Producten