Wegwerpbare panty ondergoed voor vrouwen, ideaal voor salons, solaria, massages, dokterspraktijken – wit met twee opties voor de kleur van het elastiek – 100 stuks
Bestel
  • Beschrijving

100 stuks wegwerpbaar ondergoed voor vrouwen, wit van kleur met twee elastische kleur opties, in een makkelijke doos.

Wit wegwerp ondergoed voor vrouwen van de beste kwaliteits, voor verschillende toepassingen zoals kinesitherapeuten, urologen, gynaecologen, massages, ayurveda of abyangha massage centra, fysiologen, pashokjes, salons, zonnebedden, elektrolyse en wax behandelingen.

Dit ondergoed geeft de klant privacy en bescheidenheid en laat therapeuten tegelijkertijd hun behandelingen makkelijk en comfortabel uitvoeren, terwijl ze de hygiëne van beide partijen beschermen.

Geen problemen meer met het wassen van vlekken of gebruikt ondergoed – dit is een tijd en kosten effectieve oplossing voor de wensen van de cliënt, en is ook nog is hypoallergeen. In het geval van schoonheidsbehandelingen, spray-on tans, waxen en ander chemische product gebruik, het ondergoed voorkomt dure schade aan het eigen ondergoed van de klant, wat tevredenheid garandeert en de reputatie van de salon beschermt.

Ze zijn ook heel goed voor pashokjes, zeker in winkels die ondergoed en badkleding verkopen en contact met de huid willen vermijden.

De wegwerp panty is gemaakt van niet-geweven spanlaken "katoenachtige". De panty kan ook gedragen worden tijdens het sporten en in de kleedkamer of de lobby van de salon, op weg naar of van behandelingen en kleedruimtes.

Het ondergoed is klein genoeg om slim te worden weggestopt in een zak, tas, rugzak of sporttas voor onverwachte overnachtingen.

Hoeveelheid: 100 individueel verpakte panty ondergoed.

Kleur: wit

Elastiek: zwart of wit Maat: één maat voor iedereen