Goedenacht Waterdichte Matrasbeschermers Nuit Tranquille - Verschillende maten beschikbaar - 10 stuks

Van
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

 Verkrijgbaar in zowel waterdicht en niet-waterdicht, voor vrijwel elk grootte bed van babybedjes tot aan Kingsize

Minder lawaai en uitstekende lekpreventie, allemaal in één! Een breed scala aan maten beschikbaar, van kinderbedje, stacaravan en single tot een extra grote Kingsize.

The Goedenacht matrasbeschermer biedt uw gasten een ideale nacht van comfort en rust. Iedereen zal blij zijn met dit nieuwe product van Caractère Hostellerie.

Deze revolutionaire matrasbeschermer, gemaakt van een innovatief materiaal, elimineert de typische luidruchtige onderkant coating van matrashoezen en vervangt deze door een micro-elastische, ondoordringbaar en water-proof, multi-gelaagde stof.

De space-age, waterdichte laag is versmolten om de stof te beschermen tegen morsen en vlekken. Dit betekent zowel de bescherming van de matras als het nagenoeg verdwijnen van het geluid wanneer de gast verschuift in de nacht. Al de speciale functies die gewoonlijk door Caractère Hostellerie worden geboden, zijn nog steeds opgenomen in de Nuit Tranquille Goedenacht productlijn, zoals contour pasvorm en comfortabele voering.

Elke nieuwe matrasbeschermer zal tussen de twee weken en één maand of meer per inzet bruikbaar zijn.
Het elimineert de noodzaak oudere producten te wassen en aan de lucht te drogen, waarmee u tijd en geld bespaart op arbeid, wasmachines, en reinigingsmiddelen. Caractere Hostellerie, met zijn uitstekende reputatie voor kwaliteit en lage prijzen in heel West-Europa, introduceert dit nieuwe product in 25 verschillende formaten.
Kies de juiste uit het vak aan de rechterkant van deze pagina. Als u dit liever heeft, bieden wij ook niet-waterdichte hoeslakens, verkrijgbaar in dezelfde afmetingen en maten. 
Voor een meer economische oplossing, zie de Waterdichte Matrasbeschermer Onderlegger, die de zijkanten van de matras niet bedekt, noch de rekbare elastische omslag voor onder het matras bevat. 

Hoeslakens zijn meer geschikt dan gewone lakens doordat ze verstoringen in de slaap van uw gasten voorkomen. Nieuw materiaal, zacht en toch zeer goed bestand tegen morsen en urine. Wegwerp - een keer gebruikt, kun je ze weggooien. 
Hoge kwaliteit, kan enkele weken gebruikt worden. 
Verpakt in individuele verpakkingen voor hygiëne en gemakkelijk gebruik.
Perfect voor hotels, motels, hostels, pensions, B & B, kinderdagverblijven, onaangekondigde bezoeken van vrienden ...
Deze matrasbeschermer is waterdicht. 
Anti-allergeen materiaal, dat effectief is in het voorkomen van de verspreiding en voortplanting van luizen, bedwantsen, bacteriën en huisstofmijten in matrassen. 
Kleur: Wit
Aantal: 10 stuks per bestelling Individuele verpakking voor elke hoes 15 verschillende maten beschikbaar (moet worden gekozen uit de lijst aan de rechterzijde).

 

 Reeks

 NUIT TRANQUILLE

Verpakking

 10 stuks

Kleur

Wit

Recycling

Ja, door energetische valorisatie

Product

Eenmalig gebruik

ALZ-NT