Microvezel handdoeken in formaten: 50 x 90 cm - 70 x 140 cm of 100 x 200 cm - pakket met 6 stuks

6 stuks
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Set van 6 kwaliteitshanddoeken, gemaakt van de nieuwste, superabsorberende microvezels, 50 x 90cm - 70 x 140 cm of 140 x 200 cm 

De nieuwste generatie microvezel hnaddoeken zijn super-absorberend en zacht, en bovendien veel lichter dan traditionele katoenen handdoeken.

 Microvezel handdoeken absorberen water veel sneller en drogen veel sneller dan katoenen handdoeken, met ook nog eens een veel zachter gevoel dan katoen..

De speciale eigenschap van dit microvezel materiaal is dat het veel lichter weegt en een lichtere massa heeft dan traditionele handdoeken, waardoor de handdoek beter absorbeert voor een lagere prijs dan een katoenen handdoek.

Dit betekent dat dat je relatief meer ruimte bespaart bij het wassen en drogen van deze handdoeken doordat ze minder ruimte in beslag nemen in je machines.

Afhankelijk van het gewicht van je oudere handdoeken, kun je tot 40% meer ruimte besparen tijdens het wassen en drogen van deze handdoeken.

Je kunt je gemakkelijk voorstellen hoeveel tijd en geld je zult besparen over de gehele levensduur van deze handdoeken.

Bovendien maak je met de extreem hoge kwaliteit en zachtheid van deze handdoeken zeker indruk op je klanten.

Een kortere was- en droogtijd betekent ook dat je minder was- en droogbeuren zult hebben;

een milieuvriendelijke wijziging die je ook nog eens geld bespaart.

Bovendien blijven microvezels altijd zacht zonder dat je wasverzachter nodig hebt, waardoor het overbodig wordt om zowel wasmiddel als wasverzachter aan te schaffen.
Kleur: Wit
Hoeveelheid: 6 handdoeken.
Formaat: 50 x 90 cm - 70 x 140 cm of 100 x 200 cm.