Bloemkatoenen pantoffels

OP BESTELLING
    Levertijd:3 maanden
  • Beschrijving

Op bestelling alleen.

Onderscheid u met de Fleur de Coton-collectie. Bied echte luxe hotel sloffen aan met een hoogwaardige katoenen stof. Een genot voor de voeten van uw gasten. We produceren deze slof met een brede zool en bedekken deze met een dichte en dikke schuimlaag voor maximaal comfort bij de hiel.

Dankzij de antislipzool wordt de Fleur de Coton-slof onmisbaar bij het zwembad of in de spa. Een MUST voor internationale en Franse gasten die zullen genieten van het comfort na intensieve buitenactiviteiten voor totale ontspanning. Het zachte en pluizige gevoel zal uw gasten bevallen. U kunt het plaatsen in de kamer of direct in de badkamer. De hotel slof is essentieel voor het comfort van uw gasten. Investeer in superieure en elegante kwaliteit!

Elk paar sloffen wordt gepresenteerd in een verzegelde transparante zak. De slof is het echte gastvrijheidsproduct dat het kwaliteitsimago van uw etablissement weerspiegelt en tevens zorgt voor onberispelijke hygiëne. Tegenwoordig wordt de hotel slof beschouwd als een noodzaak door zowel internationale als Franse gasten. Door hotel sloffen aan te bieden, bindt u uw klanten terwijl u zich onderscheidt van andere professionals.

Neem contact met ons op via info@caractere-paris.com voor bestellingen of meer informatie.