Korting vanaf 2 sets -5% tot -10%

25 x Chausson NEO - Slof - Muiltje - Hotels en Bed and Breakfasts - Eenmalig gebruik - Open of gesloten neus - 4 maten in WIT - 3 maten in Wit met taupe rand - Set van 25 paar

korting vanaf 2 partijen
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

De welkomstslipper uit de NEO-reeks is verkrijgbaar in 4 maten, in de kleur wit, met een gesloten uiteinde.

De NEO-slipper is ook verkrijgbaar in het wit en in één maat (maat 43) met een open neus.

Een andere mogelijke variant in de NEO-reeks is de slipper die beschikbaar is in drie maten, in het wit, met een taupe-grijze warme rand.

De hotels, bed and breakfasts en vakantiehuizen die belang hechten aan echt welzijn kiezen voor de ontvangstslippers uit de NEO-reeks. De NEO-slipper, gemaakt van dun absorberend wit jerseyweefsel, met een dikke en zachte zool, wordt met grote zorg vervaardigd. De zool is gemaakt van dicht rubber.

De hiel is verstevigd met extra schuim voor meer comfort aan de hiel. Het paar slippers wordt gepresenteerd in een gesloten zak met een rechter- en een linkervoet.

De hotelontvangstslippers bieden zichtbare hygiëne en comfort voor de gasten.

De NEO-serie slippers is verkrijgbaar in het wit, om harmonie met de verschillende interieurs van de kamers te vergemakkelijken.

Twee afwerkingen aan de uiteinden zijn te kiezen: open teen (alleen maat 43) of gesloten teen (maat 35 - 39 - 43 - 46).

Een ander NEO LISERE-model in taupe is ook verkrijgbaar in 3 maten met een rand in taupekleur. Gesloten slipper in maat 39 - 43 - 46.

Alleen indicatieve gegevens van de maten:
•35 = 26 cm (± 0,6 cm),

•39 = 28 cm (± 0,6 cm),

•43 = 29,5 cm (± 0,7 cm),

•46 = 31 cm (± 0,7 cm).

Aanpassing van uw slippers is mogelijk met borduurwerk, warmteoverdracht en andere genaaide labels, voor een minimale bestelling. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, ons team staat tot uw beschikking en kan een offerte voor u maken: +33 (0) 1 49 89 01 83 of info@caractere-paris.com

 Reeks

NEO

Verpakking

 25 PAAR

Kleur

Wit

Recycling

Ja, door energetische valorisatie

Product

Eenmalig gebruik

CHAU-35-NEO-F-BA   CHAU-39-NEO-F-BA   CHAU-43-NEO-F-BA   CHAU-46-NEO-F-BA   CHAU-43-NEO-O-BA   CHAU-39-NEO-F-BAT   CHAU-43-NEO-F-BAT   CHAU-46-NEO-F-BAT