Wegwerp badmat - 50 stuks

Van
    Levertijd:5-7 dagen
  • Beschrijving

Set van 50 wegwerpbare vloerbedekkende badmatten, in een formaat van 50 x 60 cm

Deze nieuwe, kwaliteits wegwerp badmatten worden in een pak van 20 stuks geleverd.
De voordelige prijs zorgt ervoor dat het goedkoper is om gasten een wegwerp badmat te bieden dan om oude badmatten te wassen en drogen, met de daarmee gepaard gaande kosten van de tijd, werk, schoonmaakproducten en elektriciteit De anti-slip onderkant voorkomt valpartijen, en de bovenkant is gemaakt van een zacht, absorberend materiaal dat snel en comfortabel de voeten droogt.
De niet-geweven onderkant voorkomt ook dat het water de vloer bereikt, wat uw kostbare tegels of houten vloer goed beschermt tegen schimmel- en waterschade.
De zoom die om de hoeken is aangebrach geeft dit product een klassieke uitstraling. Iedere badmat kan een of meerdere keren worden gebruikt, afhankelijk van de voorkeuren van uw gast, waarna de badmat kan worden weggeworpen.
Stelt u zich eens voor hoe het is om eindelijk af te zijn van de lelijke vleken van schoenensmeer die alleen met stinkend en schadelijk bleekmiddel zijn te verwijderen, om geen gestolen badmatten meer hoeven te vervangen en geen dure wasrekeningen meer te hoeven betalen, en dat allemaal dankzij een gemakkelijk en goedkoop alternatief!
Kleur: Wit met een decoratieve rand bij de hoeken
Hoeveelheid: 50
Formaat: 50 x 60 cm 
Voor meer informatie of grote bestellingen kunt u contact opnemen per telefoon of email via info@caractere-paris.com