5 stuks, 12% korting

Semi duurzaam dekbed - Eenpersoonsbed – Lot van 1 stuk

    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Het wegwerp dekbed is een praktische en hygiënische oplossing voor uw beddengoed. Gemaakt van een duurzaam, zacht en wit non-woven materiaal, heeft het een afmeting van 140 x 200 cm, geschikt voor een eenpersoonsbed.

Het hele seizoen door biedt dit wegwerp dekbed een duurzaam, kosteneffectief en gemakkelijk te onderhouden alternatief voor traditionele dekbedden.

De vulling van gesyliconiseerde holle 3D polyestervezels garandeert dat het dekbed er gedurende zijn hele gebruiksduur donzig en zacht uitziet.

Omdat het zacht aanvoelt is het comfort van de gebruiker gedurende de hele nacht verzekert.

Het dekbed is licht en gemakkelijk op te bergen.

De levensduur bedraagt meerdere maanden.

Met een semi duurzaam dekbedovertrek gaat het langer mee.

Elk dekbed is individueel verpakt in een hermetische vacuüm zak die onberispelijke hygiëne en plaatsbesparing verzekert.

Het volstaat het dekbed enkele uren op het bed uit te spreiden alvorens het te gebruiken om het opnieuw op te doen zwellen.

De afmetingen van het dekbed zijn 140 x 200 cm.

Alle gebruikers nestelen er zich graag onder en stellen vast dat het dekbed nieuw is: nooit eerder gewassen en geen geurtjes of haren die zich vastgezet hebben in de stof.

De semi duurzame dekbedden worden ook gebruikt als reserve beddengoed of voor kinderen die nog niet zindelijk zijn. Het pakket bevat: 1 of 5 individueel verpakte dekbedden.

De semi duurzame dekbedden voor binnen zijn niet geschikt voor gebruik bij temperaturen van minder dan 9°C.

Onze één- en tweepersoonsdekbedden respecteren de norm EN-ISO-12952-1 overeenkomstig het decreet n°2000-164 van 23 februari 2000 betreffende de onontvlambaarheid.

Contacteer ons telefonisch op 0033 1 49 89 01 83 of per mail info@caractere-paris.comGamma:

DEKBEDLot van:

1 of 5 dekbeddenKleur van het product:

WitVerwerking:

100% recycleerbaarProduct:

Semi duurzaamEigenschappen:

Donzig en lichtCOU-140200-BA

Gerelateerde Producten