Wegwerpbare gepaste lakens, super zacht – kinderbed (Niet waterdicht) – 25 stuks

    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Set van 25 wegwerpbare gepaste lakens voor kinderbedden, in twee maten: klein bed 60 x 120 cm normaal bed 70 x 140 cm

De matrasbeschermer garandeert een onberispelijke hygiëne van het beddengoed dat aan het kind wordt aangeboden. De hoesvormige beschermer is altijd schoon, wit, geurloos en vlekvrij.

Tijdens een verblijf met een kind in een hotel zijn ouders zeer alert op de netheid van de lakens en dekbedden die in het kinderbed worden gelegd. Het komt voor dat met traditionele katoenen lakens, haren, haren of vlekken zelfs na het wassen in de vezels blijven zitten. De semi-duurzame wegwerpbare hoesvormige beschermers (één week) voorkomen een schandaal en negatieve publiciteit! Ze vormen ook een barrière tegen diefstal en schade die vaak wordt toegebracht aan kleine hoesvormige beschermers die zijn gewijd aan kinderbedden.

De matrasbeschermers zijn gemaakt van een zacht en zeer sterk non-woven materiaal uit de LUXE-serie.

De beschermers worden gepresenteerd in gevouwen vorm in een afgesloten individuele zak. Na gebruik worden ze weggegooid in de plastic container voor selectieve recycling voor energieterugwinning. Ze zijn 100% recyclebaar.

Elke beschermer wordt gepresenteerd in een afgesloten individuele zak.

De wegwerpbare hoesvormige matrasbeschermer maakt deel uit van het kinderhospitaliteitsassortiment, dat naar keuze een beveiligd dekbed, een slaapzak, een Baby Box-pouch, kinderslippers in 5 verschillende maten en een semi-duurzame wegwerpbare matrasbeschermer omvat. Het assortiment is volledig 100% hygiënisch en 100% recyclebaar.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon op +33 (0)1 49 89 01 83 of per e-mail op info@caractere-paris.com.