Extra één geheel rekbare zwempakken, badpakken, zwemkleding voor meiden, vrouwelijke tieners – bikini stijl – 6 stuks

    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Sets van 6 modieuze en goedkope, één stuk badpakken voor vrouwen bij noodgevallen. Perfect voor hotels, resorts, kampeerplekken en openbare zwembaden

Hotels, resorts, spa’s en kampeerplekken met zwembaden, of zelfs openbare zwembaden, frequent hoort men dezelfde vraag van de bezoekers: “ik mijn zwemkleding vergeten, heeft u er een voor noodgevallen?”

Normaliter hebben alleen de beste hotels zulke zwempakken, en de meeste concierges zullen een negatief antwoord geven en u adviseren ergens anders te kijken.

Niets is meer frustrerend dan dit antwoord bij een bezoeker.. maar dankzij wegwerp-linnengoed, is jouw vestiging klaar voor dit soort verzoeken!

Deze elegante zwembroeken zijn de perfecte oplossing!

Gemaakt van hoge kwaliteit stof, goed rekkend polyester in stijls zwart, zullen ze de meest intense oefeningen en de meest chlorige zwembaden of zout water doorstaan.

Ze komen met een beschermende laag van wit netwerk bij de splitsing en binnen de ondersteunde cups correspondeert de borstomvang vaak met de grootte van het pak: A-B voor klein, C-D voor medium, etcetera., maar de snede is groot genoeg om een groot aantal consumenten comfortabel te laten voelen.

Om conflicten te voorkomen met kleuren, hebben we gekozen voor zwart, omdat dit bij 99% van de gebruikers past.

Ookal zijn deze erg modieus, deze zwempakken zijn niet gemaakt om te concurreren met de modetrends met kleurige patronen.

Ze zijn bedoeld om de nood naar een zwempak te vervullen, niet voor een verlangen naar een stijlse zwempak.

Daarbovenop zijn ze perfect om te geven of verkopen aan klanten van resorts, spa’s en openbare zwembaden met regels of dressing codes die andere, meer riskante of losse zwempakken niet toestaan.

Als eindklap is deze lijn van zwempakken gemaakt van een combinatie van polyester en Spandex vezels om een comfortabel gevoel te verzekeren.

De zwempakken zijn herbruikbaar als badpakken of spa-kleding Een elastische taille zorgt ervoor dat de zwempak goed zit. Ziet eruit en voelt als elk ander andere zwembroek, maar tegene en lagere prijs dan ooit tevoren.

Voor 6 € per set, kunt u deze zwempakken verkopen voor twee of drie keer zoveel en dus winst maken!

Compositie: 95% polyester 5% spandex vezels samengewoven zodat deze comfortabel zit.

Kleur: zwart Design: scoop-cut achterkant, met extra borstbescherming, en een comfortabele witte voering bij de beha en bij de kruis.

Hoeveelheid: verkocht in bulk met sets van 6 van dezelfde grootte, voor een lage prijs. We kunnen ook grote aantallen bezorgen. Graag ons direct per telefoon contacteren op +33 1 49 89 01 83, of per email bij info@caractere-paris.com