Extra korte-stijl rekbare zwempakken, badpakken , korte broeken voor zwemmen voor mannen – kort – 6 stuks – 5 maten

Van
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Set van 6 elegante, goedkope, zwembroeken voor mannen die hun zwemspullen zijn vergeten mee te nemen.
Beschikbaar in 3 maten, perfect voor hotels, resorts, kampeerplekken en openbare zwembaden.

Hotels, resorts, spa’s en kampeerplekken zijn uitgerust met zwembaden en fitness kamers, en zelfs de openbare zwembaden, horen frequent dezelfde vraag: “ik ben mijn zwempak vergeten – heeft u er een voor noodgevallen?”

Meestal komen alleen de bestehotels met zulke spullen, en de meeste concierges zullen de client een negatief antwoordt geven of zeggen dat ze ergens anders moeten kijken.

Niks is meer frustrerend voor een bezoeker dan dit antwoord, maar dankzij Caractère Paris, kunt u uzelf en uw vestiging gereed staan voor dit soort vragen.

Deze elegante zwembroeken zijn de perfecte oplossing! Gemaakt van hoge kwaliteit stof, goed rekkend polyester in stijls zwart, zullen ze de meest intense oefeningen en de meest chlorige zwembaden of zout water doorstaan.

Ze komen met een beschermende laag van wit netwerk en een elastische taille. Deze lijn van zwembroeken zijn gemaakt van een cominatie van polyester en Spandex (elastine) vezels voor een comfortabel gevoel.

Ze kunnen gebruikt worden bij een spa of als badjas opnieuw en opnieuw, zodat uw clienten blij zijn om ze te kopen, en nog blijer om ze gratis te krijgen!

Daarboven op zijn ze perfect voor het geven of verkopen aan resorts, spa’s en openbare zwembaden met kledingrestricties die niet het gebruik van andere, meer riskante of losse zwempakken toelaat.

Ze zien eruit, en voelen als elk ander type van zwem of spa kleding, maar een lagere prijs dan ooit tevoren.

Op ongeveer 6 € per set, kun je deze doorverkopen voor twee of drie keer de prijs en u verdient geld!

Compositie: 95% polyester en 5% spandex elastine, met geweven vezels voor een comfortabele gevoel.
Kleur: zwart
Kwantiteit: verkocht in sets van 6 van dezelfde maat, voor een lage prijs.