Extra zwempakken voor kinderen, badpakken, zwemkleding voor mannen– kort gesneden – 6 stuks

    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Sets van 6 stijlse, goedkope en uitrekbare noodzwembroeken voor mannen die hun kleding zijn vergeten.
Perfect voor hotels, resorts, kampeerplekken en openbare zwembaden.

Hotels, resorts, spa’s en kampeerplekken met zwembaden, of zelfs openbare zwembaden, frequent hoort men dezelfde vraag van de bezoekers: “ik ben de zwemkleding van mijn kind vergeten, heeft u er een voor noodgevallen?”

Normaliter hebben alleen de beste hotels zulke zwempakken, en de meeste concierges zullen een negatief antwoord geven en u adviseren ergens anders te kijken.

Niets is meer frustrerend dan dit antwoord bij een bezoeker.. maar dankzij wegwerp-linnengoed, is jouw vestiging klaar voor dit soort verzoeken!

Deze stijlse, nieuwe zwempakken zijn de perfecte oplossing! gemaakt van hoge kwaliteit polyester, zullen deze pakken zelfs de meest zoute en meest met chloor gevulde zwembaden doorstaan zonder probleem.

Om conflicten te voorkomen met kleuren, hebben we gekozen voor zwart, omdat dit bij 99% van de gebruikers past. Ookal zijn deze erg modieus, deze zwempakken zijn niet gemaakt om te concurreren met de modetrends met kleurige patronen.

Ze zijn bedoeld om de nood naar een zwempak te vervullen, niet voor een verlangen naar een stijlse zwempak.

Daarbovenop zijn ze perfect om te geven of verkopen aan klanten van resorts, spa’s en openbare zwembaden met regels of dressing codes die andere, meer riskante of losse zwempakken niet toestaan.

Als eindklap is deze lijn van zwempakken gemaakt van een combinatie van polyester en Spandex vezels om een comfortabel gevoel te verzekeren.

De zwempakken zijn herbruikbaar wat de gebruikers blij maakt. Voor 6 € per set, kunt u deze zwempakken verkopen voor twee of drie keer zoveel en dus winst maken!

Compositie: 100% polyester met spandex vezels samengewoven zodat deze comfortabel zit.
Kleur: zwart
Hoeveelheid: verkocht in bulk met sets van 6 van dezelfde grootte, voor een lage prijs.

We kunnen ook grote aantallen bezorgen. Graag ons direct per telefoon contacteren op +33 1 49 89 01 83, of per email bij info@caractere-paris.com