voor 5 pakketten - 42% korting, voor 10 pakketten - 50% korting

Witte haarnetjes - Eenmalig gebruik - Wegwerpbaar - Set van 100 stuks.

Van
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Een maat voor iedereen

De haarnet is perfect om het haar op zijn plaats te houden tijdens allerlei hotelactiviteiten, en zelfs in de keuken.

Voor roomservice is er, indien gewenst, een zwart haarnetje.

Het wegwerphaarnet voorkomt dat het haar tijdens het werk naar beneden valt.

Het witte haarnetje heeft een elastiek (zonder latex) dat zorgt voor een eenvoudige en natuurlijke bevestiging van het kapsel, zonder het te plat te drukken.

Het wegwerphaarnetje is ademend en laat lucht door.

Het is gemaakt van zacht en stevig niet-geweven materiaal. Na gebruik moet je het haarnetje weggooien om te voldoen aan het hygiënebeleid in de instelling.

Voor productinformatie kun je contact met ons opnemen: info@caractere-paris.com

Reeks:

CHARLOTTE

Verpakking :

100 stuks

Kleur:

wit

Recyclaging :

 Ja, door energieterugwinning

Product :

 Eenmalig gebruik
CHA-01 CHA-01-MECA-BA
 

Wegwerpkapjes die meestal worden gebruikt in omgevingen waar hygiënische bescherming nodig is. Hier zijn enkele situaties waarin :

1. **Voedingsindustrie:** Werknemers in keukens, restaurants, voedselfabrieken of zorginstellingen kunnen 'charlottes de protection filet' dragen om te voorkomen dat haar in het voedsel of op andere oppervlakken terechtkomt.

2. **Farmaceutische industrie:** In laboratoria of productieomgevingen voor farmaceutische producten worden 'charlottes de protection filet' gebruikt om contaminatie door ongewenste deeltjes te voorkomen.

3. **Schone kamers:** In de elektronica-, medische- of onderzoeksindustrie, waar stofvrije omgevingen nodig zijn, kunnen 'charlottes de protection filet' worden gedragen om de contaminatie te minimaliseren.

4. **Gezondheidszorg:** Medische professionals kunnen 'charlottes de protection filet' gebruiken bij bepaalde medische procedures om de netheid te behouden en contaminatie te voorkomen.

Deze Haarnet zijn vaak licht, ademend en wegwerpbaar. Ze zijn ontworpen om een zekere mate van hygiëne te handhaven en tegelijkertijd voldoende luchtcirculatie toe te staan. Het is belangrijk om de hygiëne- en veiligheidsnormen van elke bedrijfstak te volgen bij het gebruik van deze voorzieningen."

Gerelateerde Producten