Zwarte haarnetjes - Eenmalig gebruik - Wegwerpbaar - Set van 100 stuks

Van
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Een maat voor iedereen

De zwarte haarnetjes zijn speciaal ontwikkeld voor de horeca.

Ze zijn ideaal om het haar op zijn plaats te houden tijdens het schoonmaken van kamers of badkamers.

Ze voorkomen dat haren op de grond of op bedden vallen en zorgen voor een negatieve indruk van de kwaliteit van uw hotelkamer.

Het zwarte haarnetje heeft een elastiek (zonder latex) dat zorgt voor een eenvoudige en natuurlijke fixatie van het haar.

Ze zijn ademend en laten lucht door.

Het zwarte haarnetje is gemaakt van zeer zacht en duurzaam materiaal.

Het moet na gebruik worden weggegooid. Set van 100 zwarte haarnetjes. Als u een productspecificatie wilt: info@caractere-paris.com.


Reeks:

CHARLOTTE

Verpakking van:

100 haarnetjes

Productkleur:

Zwarte

Recycling:

Ja

Product:

Wegwerpbaar

Kenmerken:

Antistatisch

 

De keuze voor een zwarte charlotte kan gemotiveerd worden door verschillende redenen, vooral in de context van de horeca of andere bedrijfstakken. Hier zijn enkele mogelijke redenen waarom er gekozen kan worden voor zwarte charlottes:

1. **Professionele esthetiek:** De kleur zwart wordt vaak geassocieerd met een elegante en professionele uitstraling. In de horeca, waar het uiterlijk en de presentatie cruciaal zijn, kunnen zwarte charlottes bijdragen aan een beeld van netheid en verfijning.

2. **Camouflage van vuil:** Zwart heeft de eigenschap vuil en vlekken effectiever te camoufleren dan lichtere kleuren. In omgevingen waar netheid van groot belang is, zoals hotelkamers, kunnen zwarte charlottes worden gekozen om de zichtbaarheid van vuil te minimaliseren.

3. **Coördinatie met het uniform:** Als het personeel donkere uniformen draagt, kunnen zwarte charlottes worden gekozen om harmonieus te zijn met de rest van de outfit, waardoor een consistente uitstraling ontstaat.

4. **Culturele associaties:** In sommige culturen kan zwart worden geassocieerd met formaliteit, verfijning of andere positieve symbolische betekenissen. De keuze voor zwarte charlottes kan deze culturele associaties weerspiegelen.

5. **Productdifferentiatie:** Het aanbieden van charlottes in verschillende kleuren, waaronder zwart, kan ook bedrijven helpen zich te onderscheiden op de markt door diverse esthetische opties te bieden.

Samengevat kan de keuze voor zwarte charlottes gebaseerd zijn op esthetische, praktische en culturele overwegingen, afhankelijk van de specifieke behoeften van de bedrijfstak en de instelling.

Gerelateerde Producten