Noodzwemkleding - Damesbikini - 2 delen - Zwart - Van S tot L - Set van 6 stuks - Vervaagt niet.

Bestel
  • Beschrijving

Beter dan een wegwerpbare zwemkleding, het is een echte tweedelige bikini, economisch, gemaakt van zwart polyester en elastaan dat niet afgeeft.

Merci pour toutes ces informations détaillées sur les maillots de bain Bikini pour femmes. Voici une traduction en néerlandais :

De Bikini is een tweedelig formaat bedoeld voor vrouwen. Het is verkrijgbaar in 3 maten: S, M en L.

De bikinitop is gemaakt in een driehoekig formaat met voering bij de borst. De koorden worden vastgemaakt in de nek en op de rug. De onderkant van de Bikini is gevoerd bij het kruis en heeft koorden aan elk uiteinde. Ze zijn ontworpen om zich aan te passen aan alle lichaamstypen.

Elke bikini is gevouwen in een gesloten zakje. De afwerking is uitstekend. Het zijn echte zwemkledingstukken van polyester/spandex (of elasthaan) die bestand zijn tegen het chloor in zwembaden en niet afgeven. De reserve zwemkledingstukken zijn met de hand wasbaar en kunnen vele malen opnieuw worden gebruikt.

Hotels en spa's met zwembaden, jacuzzi's, sauna's en stoombaden ontvangen vaak dezelfde vraag van hun gasten: "Ik ben mijn zwemkleding vergeten, hebben jullie reserve zwemkledingstukken beschikbaar?" Vaak moet de receptie de klant naar de hotelwinkel sturen, of als het etablissement geen zwemkleding aanbiedt, naar buiten. Dit fenomeen onthult een gebrek aan anticipatie dat de klant frustreert. De reserve zwemkledingstukken voldoen meer aan een behoefte dan aan een wens.

De samenstelling van de stof van de zwemkledingstukken is 95% polyester en 5% elasthaan. Er is slechts één kleur beschikbaar: zwart. Deze kleur past bij 99% van de verzoeken en kan geen modefouten veroorzaken. De snit van de zwemkledingstukken is modern en de neutraliteit van de kleur maakt het een allemansvriend.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon op +33 (0) 1 49 89 01 83 of per e-mail info@caractere-paris.com.

Set van 6 stuks op maat.

 Productreeks

  MAILLOT DE NAIN

Verpakking

  6 Stuks

Kleur

 zwart

Recycling

 Ja

 Product

 

 

 

MB-BIKINI-S              MB-BIKINI-M             MB-BIKINI-L