Noodbadpak - Dames Body - Eendelig - Zwart - XS tot 2XL - Set van 6 stuks - Vervaagt niet.

Bestel
  • Beschrijving

Een echt voordelig badpak van niet-transparante zwarte polyester en elastaan, dat niet afgeeft op uw stoelen of handdoeken.

Ik zal uw tekst naar het Nederlands vertalen:

Het Body-model is een eenstukformat, ontworpen voor vrouwen. Elk badpak is gevouwen in een gesloten zakje. De afwerking is onberispelijk. Het zijn echte badpakken van polyester en Spandex (of elasthaan) die bestand zijn tegen het chloor in zwembaden en niet afgeven op uw handdoeken of stoelen.

De noodbadpakken zijn met de hand wasbaar en kunnen vele malen opnieuw worden gebruikt. De buikvoering en de schuimcups bij de borst geven een mooi silhouet door de tepelafdruk te verminderen.
Badpakken zonder schuim bij de borst benadrukken de vormen aanzienlijk. Spa's met zwembaden, jacuzzi's, sauna's en stoombaden krijgen vaak dezelfde vraag van hun gasten: 'Ik ben mijn badpak vergeten, hebben jullie noodbadpakken?' Vaak moet de receptie de klant naar buiten sturen. Dit fenomeen wijst op een gebrek aan vooruitziendheid dat de klant frustreert.

Noodbadpakken voldoen meer aan een behoefte dan aan een wens. De samenstelling van de stof van de badpakken is 95% polyester en 5% elasthaan. Er is slechts één kleur beschikbaar, namelijk zwart. Deze kleur past bij 99% van de verzoeken en loopt geen risico op smaakfouten. De snit van de badpakken is modern en de neutraliteit van de kleur maakt het een veelzijdig badpak.

Het is verkrijgbaar in 6 maten: XS, S, M, L, XL en XXL.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon op +33 (0) 1 49 89 01 83 of per e-mail op info@caractere-paris.com .

 Productreeks

  MAILLOT DE BAIN

 Verpakking

  6 Stuks

 Kleur

 Zwart

 Recycling

 Ja

 Product

 Reparatie

 

 

MB-BODY-XS          MB-BODY-S            MB-BODY-M             MB-BODY-L          MB-BODY-XL             MB-BODY-2XL