Noodzwemkleding - Heren zwemshort - Zwart - Van S tot 2XL - Set van 6 stuks - Vervaagt niet.

Bestel
  • Beschrijving

De zwemshort of fitnessshort is een echte, betaalbare zwembroek gemaakt van stof. Met een binnenbroek van mesh, 2 zijzakken en een achterzak. Te gebruiken in het zwembad, de sauna of de sportschool. Hij geeft niet af op handdoeken of stoelen.

Le modèle Short est een zwemshort bestemd voor mannen, geschikt voor het zwembad of de sportschool.

Het is verkrijgbaar in 5 maten: S, M, L, XL en 2XL.

Elke short wordt gepresenteerd in een gesloten zakje. De afwerking is uitstekend. Het zijn echte zwemshorts gemaakt van polyester die bestand zijn tegen het chloor in zwembaden en niet afgeven.

De taille is elastisch en heeft bovendien een stevig sluitkoord dat in de tailleband van de short is geplaatst. Het koord maakt het mogelijk de Short aan te passen aan alle lichaamstypen. De short heeft een binnenbroek van mesh, twee zijzakken en een zak op de achterkant. De reserve zwemkledingstukken zijn met de hand wasbaar en kunnen vele malen opnieuw worden gebruikt.

Spa's met zwembaden, jacuzzi's, sauna's en stoombaden ontvangen vaak dezelfde vraag van hun gasten: "Ik ben mijn zwemkleding vergeten, hebben jullie reserve zwemkledingstukken beschikbaar?" Vaak moet de receptie de klant naar de hotelwinkel sturen, of als het etablissement geen zwemkleding aanbiedt, naar buiten. Dit fenomeen onthult een gebrek aan anticipatie dat de klant frustreert. De reserve zwemkledingstukken voldoen meer aan een behoefte dan aan een wens.

De samenstelling van de stof van de zwemkledingstukken is 100% polyester. Er is slechts één kleur beschikbaar: zwart. Deze kleur past bij 99% van de verzoeken en kan geen modefouten veroorzaken. De snit van de zwemkledingstukken is modern en de neutraliteit van de kleur maakt het een allemansvriend.

Set van 6 stuks op maat.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon op +33 (0) 1 49 89 01 83 of via info@caractere-paris.com.

 Productreeks

  MAILLOT DE NAIN

Verpakking

  6 Stuks

Kleur

 zwart

Recycling

 Ja

 Product

 

 

 

MB-SHORT-S         MB-SHORT-M             MB-SHORT-L           MB-SHORT-XL              MB-SHORT-2XL