Zwemshort voor noodgevallen - Herenboxer - Zwart - Van S tot 2XL - Set van 6 stuks - Vervaagt niet.

Bestel
  • Beschrijving

Een echt zwemshort van aantrekkelijke prijs gemaakt van zwart polyester en elastaan, dat niet afgeeft op handdoeken of stoelen.

Het Boxer-model is een formaat bedoeld voor mannen. Het is verkrijgbaar in 5 maten: S, M, L, XL, XXL. Elk zwembroekje wordt gevouwen geleverd in een afgesloten zakje. De afwerking is uitstekend. Het zijn echte zwembroeken van polyester en Spandex (of elasthaan) die bestand zijn tegen chloor in zwembaden en niet afgeven, noch op handdoeken noch op stoelen. De taille is elastisch en heeft bovendien een stevig sluitkoord dat onder de voering van de zwembroek is geplaatst. Het koord maakt het mogelijk de Boxer aan te passen aan alle lichaamstypen. De reserve zwembroeken zijn met de hand wasbaar en kunnen vele malen opnieuw worden gebruikt. Ze bieden gebruikers maximaal comfort en gebruiksgemak. De functionele snit is perfect afgestemd op zwembaden waar het dragen van voorgeschreven zwemkleding vereist is. Veel zwembaden verbieden vanwege hygiënemaatregelen shorts en lange zwembroeken. Spa's met zwembaden, jacuzzi's, sauna's en stoombaden krijgen vaak dezelfde vraag van hun gasten: "Ik ben mijn zwembroek vergeten, hebben jullie reservezwembroeken?" Vaak moet de receptie de klant naar buiten sturen. Het fenomeen onthult een gebrek aan anticipatie dat de klant frustreert. De reservezwembroeken voldoen meer aan een behoefte dan aan een wens.

De stof samenstelling van de zwembroeken is 95% polyester en 5% elasthaan. Er is slechts één kleur beschikbaar, zwart. Deze kleur past bij 99% van de verzoeken en kan geen modefouten veroorzaken. De snit van de zwembroeken is modern en de neutraliteit van de kleur maakt het een allemansvriend. Het pakket bevat 6 boxers, in verschillende maten.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon op +33 (0) 1 49 89 01 83 of per e-mail info@caractere-paris.com

 Productreeks

  MAILLOT DE NAIN

Verpakking

  6 Stuks

Kleur

 zwart

Recycling

 Ja

 Product

 

 

 

MB-BOXER-S         MB-BOXER-M              MB-BOXER-L           MB-BOXER-XL              MB-BOXER-2XL