Wegwerphanddoek - Kapper - Biologisch afbreekbaar en composteerbaar - 45 x 78 cm - Set van 200 stuks - Individueel gevouwen.

NIEUW
Bestel
  • Beschrijving

Nieuwe generatie biologisch afbreekbare en composteerbare handdoeken, super absorberend - gemakkelijk te gebruiken voor een tulband.

De wegwerp kappershanddoek is gemaakt van een ultrazacht, absorberend, elastisch en onverscheurbaar materiaal EN NU OOK BIOLOGISCH AFBREEKBAAR. Dit maakt het gemakkelijk om een tulband te creëren. Het vermindert de tijd die nodig is voor het onderhoud van linnen, waardoor er meer tijd overblijft om voor klanten te zorgen.

Ideaal voor thuiskappers of diensten aan huis. Geen nood meer aan een stapel omvangrijke en natte handdoeken. De wegwerphanddoeken zijn ultradun, maar hebben dezelfde absorptiecapaciteit als traditionele bakhanddoeken, dankzij hun microsensoren (exclusief voor Caractère Coif'hygiène).

In tegenstelling tot een traditionele handdoek hoeft u de wegwerphanddoek alleen maar uit te wringen om zijn absorptievermogen terug te krijgen en kunt u hem meteen op hetzelfde haar hergebruiken.

Voor grotere hoeveelheden kunt u contact met ons opnemen op 00 33 1 49 89 01 89.

We hebben de Hygiëneprijs gewonnen op de MCB en sindsdien hebben we meer dan 100 miljoen handdoeken verkocht aan onze klanten die ons vertrouwen.

 

Gerelateerde Producten