Extra zwempakken starters kit, 50 stuks badpakken voor man en vrouw, grootte’s klein tot XXL

    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Betere kwaliteit en beter uitziende designs dan de wegwerp zwempakken. onze zwemkledinglijn voor noodgevallen zal zeker in de smaak vallen bij de klanten en het houdt ze loyaal, terwijl ze u geld en tijd besparen om deze zwempakken individueel te kopen.

In dit pakket, zijn verschillende stijlen en grootte’s inbegrepen zodat iedereen bij zal zijn. Perfect voor hotels, resorts, kampeerplekken en openbare zwembaden.

Hotels, resorts, spa’s en kampeerplekken met zwembaden, of zelfs openbare zwembaden, frequent hoort men dezelfde vraag van de bezoekers: “ik mijn zwemkleding vergeten, heeft u er een voor noodgevallen?”

Normaliter hebben alleen de beste hotels zulke zwempakken, en de meeste concierges zullen een negatief antwoord geven en u adviseren ergens anders te kijken.

Niets is meer frustrerend dan dit antwoord bij een bezoeker.. maar dankzij wegwerp-linnengoed, is jouw vestiging klaar voor dit soort verzoeken! Deze elegante zwembroeken zijn de perfecte oplossing!

Gemaakt van hoge kwaliteit stof, goed rekkend polyester in stijls zwart, zullen ze de meest intense oefeningen en de meest chlorige zwembaden of zout water doorstaan.

Ze komen met een beschermende laag van wit netwerk bij het interieur en binnen de ondersteunde cups correspondeert de borstomvang vaak met de grootte van het pak: A-B voor klein, C-D voor medium, etcetera., maar de snede is groot genoeg om een groot aantal consumenten comfortabel te laten voelen.

De beha sectie komt ook met een plaatje die voorkomt dat de tepel zichtbaar is.

De middelste streep bij de bikini beha is gedecoreerd met twee kralen, dat een gevoel van elegantie verzorgd. Uw gasten zullen u prijzen voor het kiezen van zulke modieuze, comfortabele en prakitsche pakken die ook nog is fantisch voelen.

Om conflicten te voorkomen met kleuren, hebben we gekozen voor zwart, omdat dit bij 99% van de gebruikers past.

Ookal zijn deze erg modieus, deze zwempakken zijn niet gemaakt om te concurreren met de modetrends met kleurige patronen.

Ze zijn bedoeld om de nood naar een zwempak te vervullen, niet voor een verlangen naar een stijlse zwempak.

Daarbovenop zijn ze perfect om te geven of verkopen aan klanten van resorts, spa’s en openbare zwembaden met regels of dressing codes die andere, meer riskante of losse zwempakken niet toestaan.

Als eindklap is deze lijn van zwempakken gemaakt van een combinatie van polyester en Spandex vezels om een comfortabel gevoel te verzekeren.

De zwempakken zijn herbruikbaar als badpakken of spa-kleding.

Uw clienten zullen blij zijn om ze te kopen, maar nog blijer om ze gratis te ontvangen!

Voor 6 € per set, kunt u deze zwempakken verkopen voor twee of drie keer zoveel en dus winst maken!

Compositie: 95% polyester 5% spandex vezels samengewoven zodat deze comfortabel zit.

Kleur: zwart Design: Twee stuks bikini – driehoekige tops, met plaatjes en extra borstbescherming, en een comfortabele witte voering bij de beha en kruissectie.

De knopen zitten bij de nek en aan beide zijdes van het ondergoed.

scoop-cut achterkant, met extra borstbescherming, en een comfortabele witte voering bij de beha en bij de kruis.

Brief-style shorts – rekkig; gevoerd met een comfortabele, beschermende laag van witte gewoven fabrikaat, een elastische heupband en een koortvoor een beveiligde knoop bij de heup.

Boxer-stijl shorts – lagere bovenbeen lengte, gelijnd met een comfortabele, beschermende laag van witte gewoven fabrikaat en een elastische heupband om een veilige en comfortabele fit te verzekeren.

Hoeveelheid: 50, verkocht in bulk om u geld en tijd te besparen.

De starters kit bestaat uit de volgende stijlen en groottes

We kunnen ook grote aantallen bezorgen. Graag ons direct per telefoon contacteren op+ 33 1 49 89 01 83, of per email bij info@caractere-paris.com

 

Maat S M L XL 2XL
 Mannen Short 1 2 3 3 2
 Boxer 3 3 3 3 2
Vrouwen  Body 2 4 5  3 2
 Bikini 2 2 2 0 0

 Pour plus de renseignements: info@caractere-paris.com